Friday, March 30, 2012

Review: Viva Milk Cleanser and Face Tonic Bengkuang


Helloo~~ I just realized that I rarely talk about local beauty product in my blog. Because of that, today I will do a little review about Viva Cleansing Milk and Toner. Viva Cosmetics is a local brand from Indonesia and the main factory is located at Surabaya (my hometown ^^). I used this brand as my cleanser since I’m at highschool. My skincare doctor said, that Viva’s products are really suitable with asian's skin, so it is really good if I use this as my daily cleanser. There are many varians of this cleanser and toner, but my favourite is Bengkoang Varians.

Packaging: The bottle made from plastic so it is really safe and suits me well (I often drop my bottle when I’m in rush :p)
Price: IDR 3.500 for 180 ml. Really cheap ^^
Ingredients Cleansing milk:
Ingredients Toner:

My opinion: I really love these products. It is removes all my make up well (even BB cream) and doesn’t make my skin feels tight or dry. The toner does a good job for refreshing my face. The whitening ingredients are really work too. I already use these products for quite long time and I can tell you that my face is whiter and brighter than before. And not to forget the price is cheap and I can easily get this in every supermarket/hypermarket. ^_~



Happy Friday and See you on next post ~~

14 comments:

  1. ga pernah pake merk viva :p tapi kayaknya akhir2 ini banyak review bgs.

    ReplyDelete
    Replies
    1. produknya lumayan bagus kok, harganya juga murah hehehe ^^

      Delete
  2. i love viva's toners. kl cleansing milknya blm pernah coba, jadi tertarik setelah melihat reviewmu. Thanks, Shasha!

    :)

    Yulie
    http://www.looxperiments.com

    ReplyDelete
  3. nice opinion.. thanks for sharing...

    ReplyDelete
  4. Aku juga suka produk ini. Tapi yang green tea :)

    ReplyDelete
  5. It's my favorite since ages ago :D

    ReplyDelete
  6. kok di ingredients ada paraben-nya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang produk viva ini belum free paraben..

      Delete
  7. pake cleansing milk yang bener tuh sebelum apa sesudah cuci muka sih? trus kalo pake bb cream rutinitas bersihinnya gmn biar ga jerawatan? makasih kaka udah mau jawab :)

    ReplyDelete
  8. Halo adieth..
    Cleansing milk dipakai sebelum kita mencuci muka. Jadi urutannya seperti ini: cleansing milk-facial wash-toner-moisturizer/serum. Kalau untuk membersihkan BB cream yang paling bagus adalah menggunakan cleansing oil atau sabun cuci muka khusus yang memang untuk membersihkan BB cream (beberapa brand yang jual produk ini adalah Skin79 dan etude house).

    ReplyDelete
  9. wah berarti cleansing milk ga cocok utk bersihin bb cream dong ya sis? :-(
    padahal baru aja pengen coba hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan ga cocok ya, cuman untuk pengangkatan paling bagus harusnya memang pakai cleansing oil. aku sendiri kadang2 pakai cleansing milk kok buat bersihin muka.. seperti yang aku contohin di foto diatas, BB cream juga bisa keangkat kok ^^

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...