Monday, July 9, 2012

Lioele Makeup Class at Surabaya

Yesterday I was attended Lioele Makeup Class at Shangrilla Hotel Surabaya. I was attended the class with other beauty bloggers (Shelley, Yennyca, Shelvi, Hana, and Lala). The makeup class was divided in 2 sessions and I was joined the second session. Let's begin the class~ XD

Warning~ Image Heavy~ If you want to see a bigger image, just click on the picture~ 

Ruang Pelangi 1/ Rainbow Room 1
This is our classroom~

 Tester Corner~
 We can use everything on the table!
Lipstick, Mascara, Eyeliner, Blush, Eyeshadow, Compact powder and not to forget the skin care products
*THIS IS HEAVEN! LOL*

 
 
 Hana is busy taking swatch picture on her hand~ XD



Sales Corner~
We can buy Lioele products in this event~ plus there is a special discount for the participants





 The famous Lioele Gel Eyeliner.
It has been sold out in first session >_<
The texture are combination gel and cream, so even if you forget to close the eyeliner, it will not dry faster (like the other gel eyeliner) or in other words, it is quite long lasting
*no wonder it is quite pricey >_<*


 Lioele Triple Eyeshadow~
The packaging is really appealing! I want to buy them all >_<
The color is really sheer and shimmery~ 
(I try to swatch the blue one)

Here are some swatches from Lioele's products that used during the class~



1. Lioele Aroma Soft Peeling Gel~
Zoom in if you can't see the different XD
my left hand slightly looks whiter than my right hand~



 2. Lioele Oxygen Foam Mask
This is 2 in 1 product~ can be used as mask and facial wash.
The left picture is my hand while the right picture is Hana's hand. The gel on my hand can't be white like hana's no matter how hard I rub it *lol* don't know why~ Shelley also experienced the same thing with me~


3. Lioele Secret Pore Rich Balm
Best seller Primer from Lioele~ it makes my skin super smooth~



4. Lioele Blooming Shimmer Pearl Base
Use this base before BB cream to make your face look glowing~



5. Lioele Dollish Veil Vita BB Cream.
There are 2 shades~ Green and Purple. The colour will adjust to our skin color after several minutes

 Introducing you the model (Daisy).
 

How to draw perfect Eyebrow~

Daisy's Final Look~

Overall, they just taught us about the basic skin care and basic makeup routines. Like, about how should you wash your face, don't forget to exfoliate at least once in a week, wear mask sheet/sleeping pack, use lipbalms day and night, don't pinch your nose to remove blackhead and etc.



Shelley and Hana~ doing their own makeup class *lol*

Group Picture! *I look so chubby in that picture >_<*
Can you guess who is who?



and lastly~ Here is what I bought from the event~ 
Lioele Aroma Soft Peeling Gel!
I only bought one because this is the only product that catch my (and almost all the beauty bloggers) attention during the class
The full review will coming soon~



Fiuh~ sorry for long post and pictures spamming~
Have a nice day XD


28 comments:

  1. sha,, ini bayarkah,, brp??soalnya di bdg juga bakalan ada event beginian. Katanya 100.000 ya sha?? trus dapet voucher 50.000 berlaku u/ pembelian produk total 300.000 >_<

    si peeling nya bikin mupeng yaa?? berapaan sha??
    sori banyak nanya.. :D
    abis aku cucok banget ama lioele BBC triple nya. Sapa tau jd murah disana. hee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya hrg tiketnya 100rb dapt voucher 50rb.. tidak ada minimum pembelian kok..beli berapa saja bisa dipakai vouchernya..harga peeling yg aku beli itu Rp 130.000 karena potongan voucher jadi cuma bayar 80rb aja ^^

      Delete
    2. sha,, ga dapet goodie bag gtu ya.. :p
      hehehehe..

      Delete
  2. hahahaha.. lengkapnya ini report.. xD salut!!
    aku lgs cobain juga peeling nya kmrn mlm, ce XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama shel~ aku juga langsung nyoba pakai pas waktu pulang kemaren ha5

      Delete
  3. Wahh senengnya ada event gituan.. (Liat komen Alvianti, emng seriusan bakal ada d Bdg gituh ??)

    Mau ikut jg ah.. Ditunggu reviewnya yaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. noniq coba cek di FB pagenya Lioele Indonesia aja..kayaknya memang diadakan di banyak kota kok ^^ jangan ketinggalan yah~

      Delete
    2. iah say,, lupa gwe tapi di hotel apa??ada siy brosurnya dirumah.. >_<. ntar tgl 28 bakalan ada di bandung. Aku liat pamfletnya di setiabudi supermarket. Noniq di Bandung juga kah?? bareng bareeng iuukss.

      @shasa sha sori jd ikut nimbrung.. XD

      Delete
    3. nimbrung ahhh XD di bandung di hotel grand seriti hegarmanah say..pengen ikut..tapi kok pembahasannya standar.. *ga ada godie bag sih*

      Delete
    4. miya..coba aja ikutan dulu mumpung ada kesempatan ^^ lumayan dapet vouchernya dan pengalaman nyobain produk2 lioele~ kalau ketemu sama teman-teman beauty blogger malah lebih senang lagi XD

      Delete
    5. huaaahh.. jadi pengen ikuuuttt.. >.<
      cara daftar nya gimanaaa?
      *semangat*

      Delete
    6. langsung liat ke FBnya lioele cosmetic indonesia aja say~ ada pengumumannya disana ^^

      Delete
  4. Aaaaaa.... ngileeerrrr liat semuanya yang ada diatas mejaaaa.....! >,<


    makeuprelated.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. looks really awesome sha, ngiler jg liat make upnya!! di tunggu review peeling gel nya yaa :)

    ReplyDelete
  6. kalau aja barang2 tester itu boleh dibawa pulang ya sha >.<
    i like the soft peeling gel too sha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. andaikan bisaaa *ngarep*
      kemaren udah sempat ada pikiran ngantongin satu ah~ hahaha *klepto abis* Kamu uda pernah coba peelingnya lioele juga dit?

      Delete
  7. nice review :) gak dpt goodie bag ya sha? padahal mayan kl dpt goodie bag biar isinya sample juga :D *ngarep hahaaa

    ReplyDelete
  8. woaaah cepet banget ce, detail banget pula report-nya *standing applause xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya la~ mumpung masih inget apa aja yang uda dicoba ha5..pas edit foto aja uda ada beberapa yang lupa itu swatchnya apa >_<

      Delete
    2. iya ini aja aku juga udah mulai lupa2 inget ce >,<
      btw ijin ngambil foto yang bareng2 itu ya ce, fotoku yg di ce shelvi malah lebih sangar gitu hiks T__T
      thankyou~ ^^

      Delete
    3. iya la~~ ambil aja ^^ ditunggu postingan ttg lioele makeup classnya ^^

      Delete
  9. The testers' table is heaven *o* I've also tried a few Lioele products earlier~~ They are amazing!
    I would also love to attend something like that ^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...