Tuesday, July 24, 2012

Review: Vivelle Hello Kitty Body Lotion

Hello~
If you lived in Indonesia, I'm sure you are familiar with this brand~ Vivelle~ This is a local brand from Indonesia. Recently, they launched a Hello Kitty Collection~ If you following my twitter (@sha288) you maybe already saw me tweet about it ~
Usually when I review a local product, I will use Bahasa for my post. But, this time I will use English because I want to share this cute product to my international reader ^^



There are 3 different products for this collection. The products are: Body Wash, Body Lotion, and Body Mist. I'm not really sure about the varians. When I was in the store, I saw that the Body lotion has 3 varians (Black: Chiyo, Pink: Yumi, and Yellow: Keiko), Body wash 2 varians (Blue: Aiko, and Green: Harumi) and Body mist 4 varians (Pink: Atsuko, Blue: Minori, Green: Midori, and Purple: Katsumi).




I bought the body lotion~ my varian is Chiyo (Black)~  The packaging itslef is a huge 100 ml glossy tube~ what I like the most is, the Hello kitty decoration on all over the tube~ It is really cute and hard to resist, right? The price is IDR 15K, I think it is quite cheap for a 100 ml body lotion~

Ingredients:

What I love from this Body lotion~ The scent is really nice, sweet, and fresh~ It is like combination grape and strawberry scent~ my mom said it reminds her of strawberry candy~ I can't decribe it perfectly but trust me it is a nice scent :p. The scent is not to strong and not to light~ also it last for almost 5 hours after I apply it ^^
 

The texture is a light lotion~ Usually, local body lotion will have a creamy texture with strong scent, but this body lotion is different~ The lotion absorb quickly and doesn't sticky at all~

Overall~ I really love this Body lotion~ I want to try the other varians if I run out this varian.

I hope you enjoy reading my post~ and Have a nice day!


30 comments:

  1. waaaah.. boleh dicoba nih! packaging nya cute banget >.<

    ReplyDelete
  2. waaah gak pernah tau >.< belum ada disini sepertinyaa, lucuu sha >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga cepat masuk di kotamu dit~ jadi bisa nyobain juga ^^

      Delete
  3. Replies
    1. itu diatas aku tulis kayak bau2nya anggur dan strawberry gitu ^^

      Delete
    2. oh gtu ><
      mdahan cpt ada di kota q ><

      Delete
  4. kok ngga pernah tau ada varian body lotion nya vivelle ya ce.. o.O ini di carrefour/hypermart udh ada kah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada shel kalau di carrefour2 gitu cuman packagingnya bukan HK.. kalau yg HK ini setauku baru ada di Guardian..

      Delete
  5. kyaaaa HK!! <3
    iya sama aku juga nggak pernah tau ce >_< itu beli di Guardian ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya la~ kemaren cuman keliatan di Guardian aja ^^ tempat lain kayaknya belum ada..

      Delete
  6. Gawd!!! CUTEEEE!! i never see vivelle in HK packaging before!
    kayaknya bakalan beli cm demi bawa kantor doank nih.. <3 <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. He5 ayo cobain juga..wanginya enak kok~ ga cuman packagingnya aja yang lucu ^^

      Delete
  7. packagingnya lucuuuuu ..

    kemaren ke guardian sini, belum ada tuh >.<"

    mudah2an cepet dateng deh ^^

    ReplyDelete
  8. Hwaaa belom liat yg ginian nih di supermarket! Kudu musti harus beli, ohh hello kitty, tunggu akuuu!! :D


    YURI
    http://twothousandthings.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yuri suka hello kitty juga ya? hehehe

      Delete
  9. kyaaaa itu body lotion?! kirain itu cuma hand lotion doanggg
    dan wangii buahh >_<


    www.beautyappetite.com

    ReplyDelete
  10. lucunnyaaa.. tar coba cari2 ah ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau uda dapet, review juga y ^^

      Delete
  11. *_* awww Hello Kitty <3
    sha, km paling hobby nebar racun wkwk
    murah ya cuma 15 rb :)
    nanti kalo ke mall mau cari juga :D

    ReplyDelete
  12. Hello Kitty! unyu banget ci >3<
    wah brarti ntar kalo ke mall harus buka mata lebar" cari nih HK lotion *o*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyaaa packagingnya ga nahann >__< lucuu

      Delete
  13. Yaampun packagingnya unyu banget >< sama harganya murah! Kalo di century ato alfamart gitu kira2 ada ga ya ci?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau di surabaya sih aku baru lihat di guardian aja (tapi itu sekitar tengah bulan lalu) mungkin sekarang udah tersebar di supermarket2 besar~

      Delete
  14. Nyobain yang versi Yumi, wanginya sweet seger seger gitu xD. Pengen nyoba yang Chiyo deh :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. wanginya enak2 semua kalau menurutku hehehe ini aku rencana mau beli yg lain :D

      Delete
  15. aaaaa ini kan product yang kemaren d jual d hellokitty event d TP ya cii so cutee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya..lagi eventnya hello kitty, jadi produk ini ikut ramai dijual juga ^^

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...