Friday, August 31, 2012

CC Cream! The new generation of BB Cream~

With BB Cream being very popular all over the world, now there is a new version of this miracle cream. It is called Color Control Cream / Color Correction Cream (CC Cream). 



Image source: Here

Me personally haven't tried or even saw this product before, so I can't provide you with many information.
But, I've already do a little searching about this cream. 
Here are the summary info about this CC Cream.
❤ CC cream is an improved version of a BB Cream. It offers the benefit of BB Cream.
❤ The main improvement is, the CC cream claims to has lighter texture than BB cream
❤ It will contains high SPF to prevent the bad effect from UVA and UVB
❤ Provide more coverage with less oily finish
❤   Suitable for all skin type~ and blends easily with skin tone.

If you want to read more information about this CC Cream, you can click the link below:

For Indonesian readers, here is an article about local CC Cream

So what do you think about this Cream?
Being a BB Cream junkie, I'm very excited to try this cream.
 I hope I can try this cream in the near future :D

14 comments:

  1. Kebetulan banget ya... setelah BB cream, ada CC cream. So next nanti mungkin ada DD cream atau EE cream. Can't wait. Hehehehe.
    Nice post, anyway ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. I just tweeted the same statement like your comment *lol*

      Delete
  2. wah, baru denger...lucu juga ya, BB cream, CC cream, DD cream hahaaa, aku baca link yg kamu kasih Sha, katanya CC cream lebih bagus dr BB cream....hmmm, siapa ya yg udah coba?

    nice post say ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya, kalau baca semua artikel yang ada sih memang lebih bagus dari BB Cream..

      Delete
  3. i heard about it but never tried ><

    ReplyDelete
  4. Pengen nyobain yang CC creamnya Rachel K. *nitip*

    ReplyDelete
    Replies
    1. nitip sapa ce? aku juga mau kalau bisa nitip :D

      Delete
  5. pernah denger tapi belum pernah coba. hmm gmn ya?
    semoga cocok untuk yg oily skin type :)

    ReplyDelete
  6. Udah dari tahun kemarin aku denger CCC. Ada yg bilang CC cream itu BB cream versi China? Karena katanya, yg mengeluarkan CCC pertama kali dan yg hanya memproduksi CCC itu china/taiwan... Betul ga ya? Tapi tahun ini chanel & olay ikut2an juga kok... ^^;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang yang mengeluarkan pertama kali adalah brand china, tapi denger2 brand korea seperti Missha juga sudah mengeluarkan produk serupa. Masih kurang jelas sih infonya soalnya belum seberapa booming banget kayaknya ya he5

      Delete
    2. Btw, aku suka header barunya... lucu... :3

      Delete
  7. I've heard of the cc cream before from few SG bloggers as Rachel K has this on her line but I never really got the chance to try it. It does sounds pretty promising and I am also quite excited to try it ^_~ Nice post =)

    ReplyDelete
  8. wah uniknya haha ^^
    jadi penasaran pengen coba kalo udah ada yg rilis :D

    ReplyDelete
  9. lebih keren lagi kalo sampe ada XX cream ato ZZ cream..wakakaka^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...