Wednesday, September 5, 2012

Swatch: Daiso Multi Cheek Blush

Hi girls~ 
Today, I want to share some swatches from Daiso blush. I've already make a full review about this product, in case you miss it, you can click here. Last month, I purchased another shade for this blush. This time I try the Beige one. 



 Swatches:

The color is really lovely~ I like it! Daiso blush is always become my favourite blusher! It comes with good quality despite their cheap price~
So, what do you think about this blush? Have you try it?

32 comments:

  1. cakep bangeett...cuma 35 ribu ya?? cari ahh ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang pink aku beli 35rb karena belinya ready stock..yang beige cuman 27.900 karena ikut PO hehehe

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. halo prisilia, aku ikutan PO di femaledaily.. coba kamu search google, banyak yang jual ready stock kok setahuku :)

      Delete
  2. I don't own a Daiso blush but I can pretty much tell that the swatch and the packaging looks a lot like my Canmake blushes. I think they only differ on the brush included, canmake brush doesn't look flimsy as to Daiso's.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agree!! many people said that the packaging is very similar with canmake. I don't have one so I can really compare the brush quality. But judging from the price, I think canmake's brush is more "okay" in quality than this one *lol*

      Delete
  3. The color seems to be sheer, but lovely. I think it would be great for natural everyday look. Nice review :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes2! I love to use it for everyday look~
      Thanks for stopping by my blog :D

      Delete
  4. Replies
    1. Memang barang daiso yang masuk ke indonesia harganya sekitar 22rb, tapi untuk kosmetik dan skincare masih jarang masuk ke indo jadi kalau beli harus nitip teman yang ke spore. harganya kebanyakan udah di up antara 30-35rb malah kalau untuk liquid bisa lebih mahal lagi.

      Delete
  5. warnanya cakep2, pingiiin....beige nya juga agak kepink2an gt yah, warnanya soft semua heheee cakeeepp

    anyway nice review Sha, berhasil bikin bumil ngiler LoL....

    ReplyDelete
  6. I see this a lot at Daiso stores but I'm hesitant to buy it because I am not sure about what it looks like. Now I know thanks to your swatches! Thank you so much! :D

    ReplyDelete
  7. Wah, bagus juga tuh warnanya.. murce juga.. Kemaren isenk" ke Daiso yang di Gading tapi barang"nya gak ada yang menarikk! Ga ada blush dll.. >,< Cuma ada di Daiso SG yah? huhh...

    ReplyDelete
  8. Those are pretty! I bet if you combine both color, it will give u a nice glow. Lovely.

    ReplyDelete
  9. bole minta link female daily nya ngak yg jual daiso ><
    bingung

    ReplyDelete
    Replies
    1. sudah tutup POnya say~ yang jual usernya Miss Ekha~ aku udah hapus link threadnya..maaf ya :(

      Delete
    2. oh gitu ><
      aku naksir blush ma mask daiso yg hitam it :(
      ak mash newbie di female daily jadi ngak ngerti gimana bisa liat linknya ><

      Delete
    3. coba kamu search2 di google say yang buka PO Daiso, biasanya banyak yang buka kok ga harus FD..

      Delete
    4. oh gitu ><
      tar q search
      makasih infonya ^^

      Delete
  10. ooh. i havent seen any blushes on the daiso near my place yet.. anyways i am from the philippines. :)

    you might want to join my first international giveaway here: http://allaboutbeingglam.blogspot.com/2012/09/huge-birthday-giveaway.html
    THANKS~ ♥

    ReplyDelete
  11. ga heran blushers Daiso jadi favorit banget di FD, emang ca'em yah warnanya.. thanks for swatching and review Sha!

    ReplyDelete
  12. bener2 mirip ya sm canmake o.O km beli daiso d mana sha?

    ReplyDelete
  13. baru sadar patternnya yg pink sama beige beda loh ce.. yg pink kotak2, yg beige kayak diamond shape ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama kok shel~ cuman yang pink udah aku pakai dari lama jadi patternya agak hilang hehehe

      Delete
  14. blushnya dah pernah dipakai di FOTD? mau liat pas dimuka :) , tone mukanya sama soalnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Disini ce: http://missbelanjaonline.blogspot.com/2012/09/my-recent-fotd.html
      Tapi kayaknya ga seberapa keliatan hehehehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...