Wednesday, January 30, 2013

January Haul!


What I got this month:

Maybelline Eye and Lips Waterproof Makeup Remover
ZA Cosmetics Lipstick (Red Coral)
Peripera Wonder of Lips (Wonder Pink)
Etude House Marble Marble
The Face Shop Lovely Me:ex Eyeshadow (Pink and Purple)
The Face Shop Lovely Me:ex Pastel Cushion Blusher (Plum)
Holika Holika Jewel Light Waterproof Eyeliner (white, purple, and green)
Holika Holika Jewel Light Waterproof Liquid Eyeliner (black)
The Body Shop Seaweed Toner
The Body Shop Rainforest Conditioner (Travel Size)
Mise En Scene Damage Care Shampoo
Innisfree Capsule Recipe Pack (Jejubija & Tea tree and Rice & Pearl)
and some samples~

Giveaway gift from Helena

The Skin Food Argan Oil Silk Hair Mask
The Skin Food Accorn Jelly Mask (miniature)

Review coming soon~ <3

12 comments:

  1. OMG!! jie jie banyak banget haul nya *ngiler ..
    jie pengen tau nih tentang Holika Holika Jewel Light Waterproof Eyeliner (white, purple, and green) :D
    hhoho kalo bisa req sekalian EOTD nya pake itu yaa
    hehhe thank you~

    ReplyDelete
    Replies
    1. halo icchrista~ untuk reviewnya uda pernah aku buat disini: missbelanjaonline.blogspot.com/2012/10/review-holika-holika-jewel-light.html
      untuk EOTDnya menyusul ya he5 thanks uda request~

      Delete
  2. nice haul.

    beautifyiu.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. baru pertama kali denger yg namanya Mise En Scene Damage Care Shampoo :O beli dmn dan buatan mana itu ce?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merk korea shel..beli di gmarket.. Itu number 1 shampoo di korea versi allure korea pas taun 2011 (kalo ga salah inget he5)

      Delete
  4. Asik banget Shasha haulnya banyaaakk hehehe Holika Holika Jewel Light eyeliners are my fave! :D


    YURI
    http://twothousandthings.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Oh sweetie this haul loks really georgeus and have many of my favorite brands like skin Food Za mybelline! really cool! Many thanks for share!

    Xoxo

    http://www.sakuranko.com/

    ReplyDelete
  6. Dear Shasha, salam kenal :).
    Suka belanja di G Market juga ya? Boleh dong rekomen seller yang OK, yang ngga terlalu mahal juga. Thank you ya...

    Dina
    kurosakihikari.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. halo dina~ kalau gmarket biasanya aku beli di KSCO,Pretty shop,cosmetic boom..

      Delete
  7. Wah, aq jg beli tuh TBS seaweed toner, buy 1 get 1 pake ccard bca (bukan iklan loh) hihihi, tp belom d pake...

    ReplyDelete
  8. awesome haul! love all the products :)) how did you get sooooo many samples? :))

    xoxo,
    Angel
    http://angeldiamante.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...