Wednesday, April 24, 2013

Vanity Trove First Edition!

Good Morning~ Another review about beauty box! Sorry if I'm spamming you with many beauty boxes, but I promise this is the last one for this month. This time my beauty box comes from Vanity Trove Indonesia. If you lived in Malaysia or Singapore, I'm sure you've already familiar with this service because this box is quite popular there. So, let's begin unboxing my First Edition of Vanity Trove.




The "Jacket":
The box has an outer wrapper which I like to call a jacket. If you love k-pop you maybe familiar with this words hehehe. The jacket looks super elegant with white color and a big number "1" with silver color on the front cover. The side of the jacket has a nice pharse "Beautiful Surprises" along with the website of Vanity Trove Indonesia.


The box:
The box is my favourite because it has white color for the upper box and pink color for the bottom box, Unlike my other beauty boxes, this box is a drawer type. To open the box, I must pull the pink ribbon. The box material is very thick and looks sturdy. The cover of the box is different with the jacket, the box have "Vanity Trove" and "Beautiful Surprises" words on its cover.


Inside the box:
All the products and brochures are wrapped with a thick tissue paper. And here are what I got for this month:


Make Over Make Up Pouch [Real Size]

Make Over Powder Eyeshadow [Real Size]

Vial Perfume Radiance by Britney Spears

Elise False Eyelashes [Real Size]

Makarizo Hair Recovery
Makarizo Hair Repair Mask

 Laneige Water Bank Essence [15 ml]

Beauty Vouchers:

They only give 2 vouchers and 1 catalog.

Beauty book:



Consists all the products for this month trove. As you can see there are L'occitane, Lioele, Silky Girl, Shu Uemura, Juicy Couture, Clinique, Orlane, etc

My Opinion:
First about the box, so far this is my favourite. The material is thick and it has my favourite colors too (white and pink). For the contents, actually I'm okay with the content. Though, it doesn't provides many products like my other beauty boxes, I'm still pleased with the size. I also very happy about the Laneige Water Bank Essence, been wanting to try that and recently I run out my essence. So, this is the right time to try something new. Though I also want another brand like Shu Uemura and L'occitane, I'm still happy with my box. I think because I choose more make up rather than skincare, that's why I don't get Shu or L'occitane :p. But, If I count all the product's prices, it's already exceed the box's price. So I think it's okay.

Vanity Trove subscription is IDR 180K/month or IDR 540K/3months. If you want to subscribe you can visit their website:


also support them on Facebook, Twitter, and Instagram 

14 comments:

  1. VT isinya lbh dikit y sha dr BTI, sbnrnya png nyobain tp mahal y.. kl km lbh suka mana??

    *D*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebenernya BTI isinya juga cuman 7-8 sample ke depannya *setauku* karena yg bulan ini special box jadi isinya keliatan banyak banget. Sedangkan kalau VTI walaupun ini box pertama yg keluar di Indo, mereka isinya tetap seperti rules semula 7-8 sampel.. Aku sih suka 2-2 sementara ini, kalau BTI memang dapatnya lebih banyak tapi aku kurang suka isi yg bulan ini karena kebanyakan skincare.. Kalo VTI sih so far masih suka semua produknya.. Memang kalau secara harga VTI lebih mahal tapi size sama brandnya oke2 semua :)

      Delete
    2. Iya mmg BTI kebanyakan skin care, aq bln april aja engga kebagian make up, tp semoga next month aku dpt lbh bny makeup drpd skincare..

      *D*

      Delete
  2. wahhh mahal ya harganyaa sha.. kyny aku orgnya ga cocok beauty box deh.. hahaa.. cm penasaran aja, cm aku ud psen BTI bulan mei lg, mau liat bln dpan masi semenyenangkan itu ga boxnya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe penasaran soalnya sama beauty box rin :D, aku juga subs BTI lagi untuk bulan depan :)

      Delete
  3. wah,, pouch sama laneige nya oke nih, iya ya keliatan lebih sedikit daripada BTI tapi brand VTI oke-oke tuh pantesan aja harganya lbh mahal

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya hehehe.. kalau secara brand memang kayaknya lebih oke :)

      Delete
  4. wahh cc subscribe semua *___* wiihh
    tp isinya kurang banyak sih ya ce.. cuma sizenya itu oke banget <3 dan lbh banyak makeupnya jg
    nice post! :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha iya subs yg BTI sama VTI sekaligus :p

      Delete
  5. Jadi bingung mau coba mana duluan BTI atau VT ya??? :s
    Any advice sis? hehehe...

    Salam kenal ya... Kalo sempat mampir ke blog aku:
    http://kamarmelissa.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Halo, kalau menurutku sih tergantung budget masing2 ya.. kalau BTI yang paling terjangkau. Kalau VTI memang mahal tapi produk yg didapet sizenya lumayan2 semua juga brandnya yg terkenal2 :)

      Delete
    2. itu dia yang menggoda hahaha... justru pertimbangan brand yg bakal didapet. Budget sih masih masuk dua2nya :D

      Delete
  6. Halooo, kamu subcribenya pilihnyg satu bulan atau 3 bulan?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...