Saturday, April 30, 2016

Review: Kiehl's Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque

This mask has become my favourite since year ago. But I never buy the real size one until last March. Usually I will ask for free sample from Kiehl's counter. If I buy full size product at counter, the BA will give me around 5 sample sachets, and almost all the times I will request for mask sample. The sample sachet from Kiehl's is quite big and they're very generous with the amount. Usually I can use the mask sample for 2 times, just remember to secure it tightly after open because it tends to dry faster.

Back on March, I decided to bought the real size in HK, the price is slightly cheaper compared with Indonesia's counter, but the main reason is because I got excess money at that time and don't know what to buy hahaha, so ended bought this mask. 

Kiehls rare earth mask

Tuesday, April 26, 2016

Empties #2

Finally I make a new post on this category. So happy because I can finish more items. As I've mentioned before, I'm very determine to make many empties post. So, for the second batch of the empties, here are the products that I managed to finish.

finished product 2

Skin79 Orange Super Plus [Repurchase: YES]
This is one of my favourite BB Cream ever. In fact I've already finished 2 bottles of this BB Cream. I also mentioned it as my HG Product. Though the price is quite expensive, it has all the good benefits! Read more about it: HERE and HERE

Etude House Oh My Eyeline [Repurchase: YES]
Also one of my HG Products, you maybe noticed that I always write about this product whenever I can hehehe. Read more about it: HERE

Makarizo Anti Frizz Spray [Repurchase: No]
My hair vitamin spray before I change to Lucido-L. I don't really experience the anti frizz effect as I think my hair still look the same no matter how much I sprayed it. It has quite strong scent, which I don't really like. The good thing is, it doesn't makes my hair greasy and the spray works really well.

The Body Shop Tea Tree Oil [Repurchase: YES]
My live saver! This is one of the forever repurchase items. I've already bought a new one even before I finished the last bottle. Read more about it on my Green Squad Haul~

The Body Shop Tea Tree Skin Clearing Foaming Cleanser [Repurchase: YES]
I've started to use this cleanser again, because few months ago my acnes become worse. Whenever my skin condition become really bad, I will change my face cleanser to a gentle type one. This one is my favourite foaming cleanser. I don't need to put much effort to create the bubble, because it comes with a special pump and all I need to do is pump it out the bottle. Read more about this product: HERE

Glamglow Supermud Clearing Treatment [Repurchase: No]
The most hyped clay/mud mask outside there. I decided to bought the travel size because the full size is too expensive for me. It works good but I don't think I will spent so much money just for a clay mask. One of my friend owned the full size and she complained about how fast it dries even she already sealed the packaging. I don't know if it happen to anyone or maybe she just got unlucky with her packaging, but I think it isn't really worth the money. If you want to try this famous mask, I suggest you bought the sample size / travel size one. The travel size can be used up to 1 month (if you use it once a week). Read my review about this mask, HERE

Bioderma Sebium H20 [Repurchase: No]
Recently I've changed my cleansing water from Bioderma Sensibio H20 to Sebium H20. While Sensibio is for all skin type including the sensitive one, Sebium H20 is for oily skin. Sensibio H20 is my HG cleansing water and I'm already lost count on how many bottles that I have, while for Sebium, this is the first empty bottle. Most people said that Sebium is more sticky than Sensibio and I must admit it is true. I don't know why, but after I clean my face with Sebium, I can feel some sticky residue on my face, it also has a strong scent *which I can't really decribe what scent it is*, fortunately it still works as good as Sensibio H20 to remove the make up.

Kiehl's Blemish Control Daily Skin-Clearing Treatment [Repurchase: YES]
Ladies and Gentlemen, let me introducing you to my current HG Skincare. This product is also one of my forever repurchase items. It works really really really (can you see I used the word "Really" until 3 times?) good to clear blemishes and dark spot. I still haven't make any proper review about this product, but I've been used it for 2 years, and this is probably my 6th or 7th tube. If you have dark acne scar I suggest you try this product. I was hesitate to buy this product at first because the price is super expensive for a 30 ml product. But after I finished my first tube, I can't stop myself to buy another tube. 

This time I managed to finish more products than the last one. Talk to you again in the next empties post ^^

Saturday, April 23, 2016

April Haul!

Whenever I'm feeling down, shopping is the best medicine hehehe~ Recently I bought some new items to fulfill my vanity table. I've tried to limit myself with shopping ban. But, after I came back from HK, I just buy anything that I want hahaha. It's been a while since I shop online to buy cosmetics, even my mom asked me why lately there aren't much package mail like the old days.lol. I try to save as much as I can because I have many important things to buy in the near future. But I guess girls will always be girls, right? We can't say no to clothes and cosmetics! hahaha~ Anyway, I got plenty discount vouchers this month, that's why I decided to bought some new cosmetics.


The Face Shop Real Nature Green Tea Mask
Etude House Oh My Eyeline 
Silky Girl Blush Hour Flashing Rose
Maybelline Eye and Lips Remover
Kiehl's Blemish Control Daily Skin-Clearing Treatment

That's all my haul for this month, let me know if you have anything you want me to review from the list above. Currently I'm working on review about my HK-Macau haul

Ahh~ Have you heard about Althea Indonesia? If you lived in Indonesia, I'm sure you've heard about it, everyday my social media timeline and also my blog timeline are full with post about Althea. Well, I've visited the website and also put some items on my carts but fortunately I can hold myself back hahaha. Seriously this website is a dangerous area for women! They officially open for public and currently having a giveaway. Head over to Althea to shop korean cosmetic.  

Thursday, April 21, 2016

My "In a Hurry" Products!

Admit it or not, doing make up in the morning is quite stressful. Especially when you wake up late and still have many things to do. Because of that, I want to share some products that may work best when you're in a hurry. These are my favourite products to used when I was late~


Base Make Up: Laneige Snow BB Soothing Cushion
This BB cushion has everything. It is moisturise well, contains high SPF and provides nice coverage. So I can skip moisturizer and sunscreen to minimize the time.

Eyeliner: Etude House Easy and Quick Pen Liner
The quickest way to draw bold eyeline is by using this pen. It has a thick tip, so I only need to draw once to get a bold black line on my eyes.

Eyebrow: NYX Eyebrow Cake Powder
Drawing eyebrow can be really stressful and took a long time. That's why when I'm in a hurry I will forget the eyebrow pencil and go with this powder. All I need to do is fill the gap on my eyebrow with this powder and I'm ready to go. It is easy and less messy than draw using pencil.

Blush: MAC Coygirl
Actually every blush is the same, whether I'm in hurry or not. But this one is my favourite to use when I can't think about mix and match. It has a nice pink-purple color combination that give a healthy and natural rosy cheek. Too bad this shade already discontinued :(

Lips: Maybelline Baby Lips Color
My secret item for a nice pink color. It is a color lip balm. Only need 1 swipe and I'm good to go. The color is very natural and moisturise well~ perfect when you're in hurry and don't need to blot the color or double check whether the color left stain on your teeth or not.


That's all my "Hurry" products~ do you have the same products that you always use when you're in hurry? share with me~

Monday, April 18, 2016

Cleansing Tools Yay or Nay? + Review POBLING Pore Sonic Cleanser

Hello~ topik kali ini just random thought  aja, barusan aku sempat baca artikel tentang "Perlukah Cuci Muka dengan Cleansing Tools?" di Female Daily. Nah, karena beberapa waktu belakangan aku juga mulai melakukan ritual cuci muka + bantuan tools, maka aku mau share pengalamanku menggunakan cleansing tools.

Ceitanya berawal dari beberapa bulan yang lalu, salah satu sahabatku menceritakan tentang Clarisonicnya. FYI, temenku ini sudah ngidam beli clarisonic sejak lamaaa.. hampir 1 tahunan kayaknya, tapi dia maju mundur terus waktu mau beli karena harganya yang tidak murah. Akhirnya beberapa waktu yang lalu dia mutusin beli Clarisonic (aku kurang paham yang tipe mana sih). Habis gitu, dia share ke aku tentang si clarisonic ini. Based on her review: Kalau pake clarisonic muka jadi halusss, habis cuci muka pingin pegang muka terus soalnya kenyal dan clingg, pas mau jerawatan ( you know the moment when you can feel there's a bump on ur face) kalau rajin cuci muka pakai clarisonic jerawatnya ga jadi muncul dan langsung hilang.

Nah, berbekal review temanku yang antusias merekomendasikan si Clarisonic, mulailah aku tertarik nyobain cleansing tools. Apa bener sih sebagus itu hasilnya kalau pake cleansing tools? Kebetulan beberapa waktu yang lalu aku sempat jalan-jalan ke HK, dan di salah satu toko kosmetik aku ditawarin cleansing tools merk DR.BAUER POBLING. Karena harganya yang "agak" ramah di kantong (kalau dibandingin sama si clarisonic) akhirnya aku memutuskan untuk membelinya. Waktu balik ke Sby, sempat googling tentang merk ini (yang ternyata merk korea) dan beberapa review yang bilang kalau kualitasnya oke. Semakin memantapkan hati untuk nyoba.


Waktu pertama kali nyoba, kesan pertama yang aku dapat dari tools ini adalah bulunya yang super halus dan rapat banget (dense). Bentuknya mirip sikat gigi, yang unik dari POBLING ini adalah bentuk sikatnya yang seperti masker mata. Menurut info BAnya sih agar mudah digunakan untuk daerah bawah mata (which is TRUE! tapi agak susah digunakan untuk daerah hidung karena bentuknya yang aneh hahaha plus minus la menurutku). Untuk penggunaan harus menggunakan batre kecil, tempat batrenya terlindungi dengan penutup khusus sehingga aman walaupu kena air (tetapi sebisa mungkin aku tidak membasahi bagian bawahnya saat cuci muka)



Untuk sabun, aku kebetulan menggunakan yang tipe foamy (TBS Tea tree foaming cleanser) bisa juga pakai yang tipe cream gitu, tapi kalau yang tipe gel kayaknya kurang seberapa oke. Aku pernah coba sekali pakai sabun Kiehls Blue Herbal Cleansing gel, karena dasarnya sabun itu kurang berbusa jadi malah habis banyak dan kurang maksimal. Saranku cari sabun yang ga pedih kalau kena mata, karena akan jatuh-jatuh waktu bersihiin daerah dahi. Untuk pemakaian, cukup tekan tombol on dan nanti sikatnya akan bergetar otomatis secara ringan. Jangan dibayangkan kayak orang kesetrum gitu ya hehehe.. Walaupun bergetar otomatis, tetap perlu digerak-gerakkan ke seluruh bagian wajah.



Hasil berbeda yang cukup signifikan aku rasakan waktu aku pakai POBLING dan TBS Tea tree foaming cleanser. Biasanya, setelah mencuci muka, ya terasa gitu-gitu aja sih hahaha setelah nyobain pakai pobling, entah kenapa memang terasa lebih bersih dan muka terasa kencang, plus karena sabunku ada tea treenya sempat terasa tingling sensation gitu setelah cuci muka, kayak efek mint plus wangi tea treenya tercium lebih lama. Padahal selama berbotol-botol pakai sabun yang sama ga pernah kerasa kayak gitu. Aku sempat mikir sih apa karena lebih meresap ya? hahahaha~ Anyway, sekarang aku ganti sabun ke Himalaya Herbal Purifying Neem Foaming Facial Wash, tipenya sama kayak TBS dan aku juga merasakan hal sama, muka jadi terasa kencang (bukan tertarik ya) dan lebih cling plus wangi sabunnya tercium lebih lama.

1 hal lagi yang paling aku suka adalah it helps eliminate new acne! yes, kayak yang temanku bilang, kalau ada benjolan (tanda mau ada jerawat baru) cepet-cepet aku cuci muka pakai tools ini, biasanya setelah 2-3 hari jerawatnya batal muncul dan muka kembali rataaa muluss~ yay!

Kapan digunakan? Kalau aku pribadi sih biasanya aku cuci muka dengan cleansing toolsnya setelah aku menggunakan make up. Kalau sehari-hari karena aku jarang pakai kosmetik aku hanya cuci muka biasa pakai tangan. Biasanya kalau weekend aku suka pakai cleansing tools ini buat cuci muka. Untuk special case, Kadang aku pakai cleansing tools ini juga kalau misal mau ada jerawat di wajah, atau sebelum aku pakai masker wajah.

Worth it kah? Yes, punya cleansing tools lumayan oke kok untuk investasi. Kalau memang belum bisa beli yang mahal ala Clarisonic, mending cobain brand lain yang agak terjangkau (tapi jangan yang abal-abal ya, karena banyak banget yang jual cleansing tools2 ga jelas dengan harga murmer tapi entah gimana efeknya).

Sekilas obrolan cleansing tools kali ini~ apa kalian ada yang pakai cleansing tools juga? share with me!

Sunday, April 17, 2016

Descendants Of The Sun

Source: Asian Wiki

Yay~ a new K-drama review. This one deserve 100 thumbs up! My favourite drama ever! This is called Descendants of The Sun. If you love to watch K-drama, you maybe already heard about this, because it was very popular since the first episode. I heard the 3rd episode hit more than 20% for the nationwide ratings.

What makes this drama so special?

1. The cast are superb! Song Joong Ki as the male lead and Song Hye Kyo for the female lead. I envy Hye Kyo's skin!! how can she looks super pretty and flawless when she already passed 30?? *my friend tell this joke to me, well maybe she eat Laneige for her breakfast and dinner, lol!!* Song Hye Kyo is the brand ambassador for Laneige. Song Joong Ki also super handsome and flawless. I watched him since running man years ago. Yes, he indeed handsome, but back then I didn't really attracted to him. I found his face is pretty rather than handsome. But after came back from the military service, he looks super handsome and mature. Love this couple to the max!!! Thumbs up for Hye Kyo that looks forever young~ in fact, Joong Ki is 4 years younger than Hye Kyo.

2. The Story is straight to the point! While some people said it was too fast, I personally like this kind of plot. I hate a long introduction, I just hope they start dating since the first episode *well, it was happen, but really short* hahaha. I'm the straightforward type when it comes to drama. I like this drama, because it really focused on the main casts, well, they also focused on the 2nd main casts but they don't put too much unused scenes like another k-drama. 

3. The OST-s are super GOOD! my favourite is "Always - by Yoon Mi Rae" and followed by "Everything - By EXO Chen Feat Punch", "You Are My Everything" By Gummy and many more (I think all the ost-s are super good!). I never get so hooked with a soundtrack since the first episode. But this time I really addicted to "Always". I'll put the video below for you~ It is a nice song, hope you can enjoy it as much as I am.


4. It has a Happy Ending! Thanks god! many viewers expressed their worry about the bad ending. Most spoiler said that the big boss a.k.a yoo shi jin will be dead, or they will go in separate ways, etc. But, thankfully it didn't happen. One thing that I want to complain, I need more kiss scenes please~~ hehehehe

Good Bye Alpha Team, Good Bye Big Boss, Good Bye Beauty!

Thursday, April 14, 2016

Deep Relax Massage at Dauni Spa & Beauty House

Halo semuanya~ kali ini aku mau berbagi cerita tentang pengalamanku mencoba Body Massage di Dauni Spa and Beauty House. 


Aku sampai di Dauni kira-kira pukul 09.45 pagi dan di lokasi masih sepi, bahkan tulisan tanda "close" masih menempel di pintunya. Sempat ragu mau masuk, tetapi ternyata sudah ada yang menyambut di dalam. Karena teman-teman blogger yang lain belum datang, aku berkesempatan mengambil beberapa foto di ruang tunggunya.

Di ruang tunggu Dauni ada 2 kursi besar yang comfy~ plus sofa yang sedang aku duduki saat mengambil foto ini. Ada pigura dengan gambar daun-daun emas yang langsung menarik perhatian saat aku duduk di sofa. Sempat bingung dengan gambar ini, sekilas aku kira gambar serangga (ladybug?), tapi setelah diperhatikan lebih lanjut ternyata bentuk daun hehehe~ *agak random*

Front Office-nya, dimana biasanya tamu yang datang langsung duduk di sini untuk memilih treatment yang akan dilakukan dan mengisi formulir yang disediakan.

Selfie~ while waiting for the others.

Setelah beberapa saat, Dyta dan Shelvi datang di waktu yang bersamaan~ Selfie Time!



Acara kemudian dibuka dengan perkenalan singkat oleh Yusi dan Mbak Tia. Disini mereka menjelaskan mengenai asal mula Dauni Spa and Beauty House. Dauni sendiri sudah berdiri sejak 2014. Pemilihan kata "Dauni" terinspirasi dari "Daun" yang melambangkan hijau, teduh, dan nyaman. Slogan atau motto dari Dauni adalah "Moment to Find The Balance". Setelah beraktivitas seharian, tentu kita merasa lelah, kadang juga jenuh dan stress bisa datang menghampiri, oleh karena itu, Dauni membuka pintu mereka lebar-lebar untuk menawarkan treatment-treatment yang bisa kembali menyegarkan kita sehingga hidup kita kembali seimbang a.k.a free from stress~

Konsep dari bangunan Dauni sendiri memang terasa old-school dan aku sendiri merasa seperti masuk ke rumah kuno (tapi nggak serem dan nggak kumuh ya ^^), bahkan keramik lantainya pun terkesan jadul, kinda reminds me of my grandma house hehehe.. Dauni ingin memberikan kesan homey dan nyaman sehingga mereka membentuk konsep yang terasa seperti rumah sendiri.

Beauty House utama Dauni terletak di Jl.Trunojoyo no 75 Surabaya. Akan tetapi, Dauni juga bekerja sama dengan beberapa hotel dengan menyediakan fasilitas SPA di hotel. 


Treatment yang disediakan oleh Dauni antara lain: Facial, Massage, Spa, Totok Aura, Waxing, Sauna, Hair Care, Pre Wedding treatment dan bahkan Post Natal Treatment (untuk ibu setelah melahirkan). Berikut aku lampirkan menu lengkapnya beserta harga~


Setelah penjelasan singkat mengenai Dauni, kami diajak berkeliling dan ditunjukkan fasilitas yang tersedia di Dauni.


Ini adalah Beauty Salon~ Di sini kita bisa melakukan perawatan rambut seperti wash and blow, hair and scalp treatment, etc. 

Selain ini Dauni juga menyediakan pelayanan Manicure and Pedicure, dimana untuk nail polish yang digunakan menggunakan OPI

Ruang Facial / Massage. Dalam 1 ruangan terdapat 3 ranjang, jadi untuk yang datang sama teman / keluarga bisa treatment dalam 1 ruangan yang sama.


Lanjut jalan, ada halaman belakang yang bagus banget~ nuansa hijaunya terasa sekali. Dilengkapi dengan kolam ikan di bagian pojok. Kami berenti sebentar untuk wefie :)

Ruang Massage VIP. Dilengkapi dengan kamar mandi dalam ruangan.

Ruang untuk V-Spa (khusus wanita)

Ruang Sauna

Ruang Reflexi / bisa juga untuk treatment pedicure

Ruang Massage double~ untuk pasangan atau yang datang dengan teman. Ruangan bisa disekat jadi yang datang sendirian pun bisa lebih privat.

Setelah berkeliling melihat fasilitas yang ada di Dauni, kami kemudian memulai massage. Kami ditawari untuk di-massage di 1 ruangan yang sama, pertama sempat malu sih, tapi berhubung sudah disediakan oleh Dauni, akhirnya kita menempati ruangan yang ada di foto pertama.

Massage yang kami lakukan namanya Deep Relax Massage, dimana tubuh akan dipijat menggunakan minyak khusus namanya Relaxing Oil (psstt...racikannya merupakan resep rahasia owner lho.. semuanya menggunakan bahan natural sehingga aman di kulit, plus wanginya menenangkan banget)


Setelah masuk ke ruangan, kami disuruh melepas baju dan menggunakan shower cap dan paper underwear yang sudah disediakan. Menurut beauty therapistnya kami harus langsung berbaring telungkup, tetapi Shelvi kemudian meminta kimono untuk digunakan. Memang tidak ada kimono yang disediakan di ruangan karena setelah melepas baju, kegiatan massage langsung dimulai, menurutku juga kimononya tidak seberapa berfungsi, karena setelah dipakai belum 5 menit sudah dilepas lagi dan badanku ditutupi selimut hehehehe~


Ranjang yang digunakan khusus, ada lubang untuk wajah, jadi saat tengkurap t
idak akan sesak nafas hehehe

Nah sekarang tentang massagenya~ Yang paling aku suka pertama adalah suhu ruangan yang pas, tidak terlalu dingin dan tidak terlalu panas. Hangatnya pas di kulit, jadi walaupun kita melepas pakaian tidak terasa dingin. Selain itu saat dipijat pertama kali oleh therapistnya, aku bisa merasakan tangannya hangat, I don't know if they touch something hot before enter the room or not, tapi menurutku agak lebih hangat dari suhu normal, jadi waktu tangannya menempel di badan enak banget sensai hangatnya.

Mbak Putri sedang memijat bagian kaki :)

Berikutnya yang aku suka, pertama dipijat, tidak langsung diolesi minyak. Jadi badanku diipijat perlahan di seluruh bagian dengan kondisi kering (dan hangat~), mungkin untuk melemaskan otot-ototnya terlebih dahulu ya (cmiiw). Setelah itu baru di tahap selanjutnya dioleskan minyak khusus dan badan dipijat, pertama dari kaki, tangan, punggung, leher, sampai ke kepala (hanya sekedar di lemasin, bukan dipijat yang berlebihan). Aku paling suka dipijat di bagian punggung, pundak dan leher, karena kebanyakan duduk di depan komputer, rasanya otot-otot jadi kaku banget, waktu dipijat plongg enak rasanya hehehe~

Setelah 60 menit, sesi massage pun selesai. Setelah dipijat, badanku dibersihkan dengan handuk hangat untuk mengurangi sisa minyak yang menempel di tubuh. Menurut saran beauty therapistnya kalau bisa tidak langsung mandi agar minyaknya lebih meresap dan meminimalkan resiko masuk angin. Setelah itu kami pun keluar ke front office dan disuguhi minuman hangat.

PS: untuk snacknya cuma khusus buat acara hari itu yaa hehehehe.. Kalau tamu biasa hanya mendapat minuman hangat setelah treatment, pilihannya ada Teh manis dan Wedang.

Pict credit to: Dyta

Secara keseluruhan aku suka dengan treatment yang diberikan di Dauni, massagenya enak dan pas banget, badanku jadi terasa lebih rileks dan ringan setelah di massage. Thank you Dauni for the invitation! 

Jl. Trunojoyo 75 Surabaya
Telp: 031 568 3588
IG: Dauni.lifestyle
BBM: 5CFA679F
Email: info@daunilifestyle.com

Monday, April 11, 2016

Review: Maybelline Dream Satin Skin Foundation

Hi ladies, How are you? Today I want to share my opinion about my latest foundation from Maybelline called Dream Satin Skin. I rarely use foundation unless when I go to party. My skin can't stand foundation for long time. Everytime I used it for more than 5 hours for 2 days straight, I will ended with new acne *sigh* That's why I always stay with BB cream for daily make up. I've decided to try this one because I heard this foundation texture is lightweight plus I got this for almost free (use my last luxola voucher) hehehe..



Packaging: Stored in a tube with glass material, this foundation also comes with a small pump. I love pump packaging because it is more easier to control the amount of the product that I want to use. The disadvantage is the pump maybe not works well after some time / after the products run out. Fortunately, my pump still works perfectly since the start until now. The glass bottle packaging is quite risky to bring outside the house, so I think it isn't travel friendly product. Usually for this kind of product, I will pump out some products and stored in small plastic container to bring it with me.




Swatch + Texture: My shade is PO I think it can be considered as light beige and I really like the color, because it suits my skin tone well. The foundation itself is quite creamy, not runny but also not too thick. Easy to blend and feel lightweight on skin. The coverage is medium, it cover large pores, acne scars and eye bag well, but I always add more concealer for my deep acne scar. The oil control is my favourite, my face looks shiny after 4-5 hours, plus the staying power is also good. When the first time I used it, I gained new acnes after used it for 3 days straight, but the last time I used it (almost 12 hours) I didn't get any problem with my skin hahaha~ Guess I still need to use it rarely instead of daily. 


Last Opinion: I love the lightweight texture of this foundation (it also has SPF too). I love the coverage and how the color suits my skin tone well. They have many shades to choose from this foundation, I feel confused at first but fortunately I choose the right shade. The price is also affordable, the glass packaging and the pump make it looks more luxury, though it isn't travel friendly. Maybelline is one of my drugstore brand, it definitely worth to try!

Thursday, April 7, 2016

Hong Kong and Macau Beauty Haul!


Finally the long awaited haul post from my latest trip to HK and Macau last month. I bought quite many this time. But I still want more~ if only my baggage not overloaded, I definitely buy more items. hahaha~ 


The main product is Mask Sheet! I always love My Beauty Diary Mask Sheet and the price in HK is super cheap~ If you going to HK, try to buy MBD mask at Bonjour not Sasa, because the price is cheaper. I bought 4 different varians of MBD Mask which are: Black Pearl, Apple, Strawberry Yogurt, and Collagen. Black Pearl and Strawberry Yogurt are my favourite varians because it really works like its claim for me. As for the Collagen I bought it for BF's mom.


Sister Diary Mask Sheet
I missread the name as MBD at first, then I realized it was a different brand. Since the price is also affordable I decided to try 1 box. My varian is Black Pearl. It has a nice purple box, slightly smaller than MBD box.







Tony Moly Products! Strawberry Magic Mushroom, Golden Magic Mushroom, Pocket Bunny Mist, Petite Bunny Glossy Bar, Peach Hand Cream, Apple Hand Cream, Peach Lip Balm, I'm real Aloe and Strawberry Milk All in Rizer
Bought these from TM shop at Senado, which offer me a lot of samples when I spent above HKD 500. At first I only want to grab the bunny mist because it was on sale, but the BA then show me another cute glossy bunny bar (which also on sale for set). Later when I browsed the store, I saw a cute mushroom! Omg! Korean brand never fails to amaze me with their packaging! The magic mushroom comes with 3 varian, strawberry, chocolate and golden. With many many thoughts and various reasons, I left the chocolate one and bought the other 2. Also bought some hand cream and lip balm as souvenirs for my friends (but ended claim the handcreams as mine hahahaha~ only let go the lip balm for my friends). For the gift, the BA give me 2 full size products of I'm real Aloe and Strawberry Milk All in Rizer and some sample sachets.


My favourite face mask from Kiehl's. I always ask for this sample whenever I purchased something from Kiehl's shop. I never buy the full size before because the price is quite expensive. But this time I decide to buy it! the price is a little bit cheaper in HK. This is the reason why I didn't bought Tony Moly Chocolate Mushroom mask, because it is targeted for large pores. I think the function is the same with Kiehl's rare earth mask.


Canmake Matte Crystal Cheeks
Whenever I visited Sasa, I made sure to check the canmake counter. This time I bring home a new blush from canmake. It contains 2 different colors, the dark pink is matte blush while the pale pink contains glitter. I always love canmake blush because its appearance is always cute. Can you spot the rose emboss inside the packaging?


Kanebo Kate Products!
I knew about this brand around 2 year ago, at that time I was given Kanebo Kate Mascara from Kawaii Beauty Japan, and I was completely in love with it. When I went to HK, I discover this brand at Log On,Times Square. I managed to bought some items~ too bad the mascara that I want is sold out, so I only buy eyeliner and eyebrow products and some base make up.



Daiso Plastic Container
Yes! I found Daiso store at the Peak, HK. Though the store name isn't daiso, but they sell daiso items. I bought 2 pink plastic storage. BF complaints about it will took some space on our luggage but at last I still can stuffed it inside my bag~ hahaha..


Pobling Pore Sonic Cleanser + Jant Blanc Cucumber Gel
Bought this just because the BA is always show this item to me everytime I walk inside Bonjour hahahaha. After hesitated for a while, I decided to bought it because it has a complimentary gift~ Plus the brush is super soft! hope it will works well to deep clean my pores. For those who curious, both brands are from Korea.


Palmer's Soothing Oil + Coconut Body Wash
This is belongs to my mom. I found the price is quite ridiculous, at first I only want to buy 1 (HKD 128), but the BA then give me the a package consist 2 products + 1 body wash as a gift for only HKD 208. My mom look at me like *asdfghj.... of course the set is way more better* hahaha.. Super good deal! Plus the oil really works to reduce itchiness~ my mom quickly fell in love with it.


Bought this just because it was on sale for HKD 55 (which I found super cheap), Later when I visited Langham place, I saw TCFS counter and the same product was sold for HKD 110. So happy because I buy it with cheaper price hahaha..


Kose Suncut UV Protect Gel
Again, belongs to my mom. She run out her usual sunscreen so I choose this one for her. It has high SPF so I think it will suitable for her.

Huuf.. That's all my new items from HK-Macau trip. Please let me know if you want me to review specific item first. I'm planning to do it slowly because I still have many review to catch up hehehe~ but, I'll try my best to make it as soon as possible. For now, I've tried the kanebo kate products several times. Maybe I will write about it first in near future.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...