Monday, June 27, 2016

Review: Make Over Ultra Hi-Matte Lipstick

Hello~ another lipstick review is coming~ sorry for spamming this blog with lipstick review and swatches. You know I bought quite a lot of lipstick last month, so please bare with me hehehe~ This time the lipstick come from MAKE OVER~ *FYI, this a local brand*

I got this from Make Over Event few months ago along with the pencil eyeliner that I really love. The Matte lipstick is very booming lately and Make Over also have their signature matte lipstick called Ultra Hi-Matte.


Friday, June 24, 2016

Review: Peripera Peri's Cushion Lips


Hi today I want to write a review about a lip cushion from Peripera. BB cushion is really a big hit lately, so when I saw this lip cushion, I'm really curious and want to try it as soon as possible. My very first lip cushion called Peripera Peri's Cushion Lips. Thumbs up for the cute packaging. It looks like a big colourful marker

Wednesday, June 22, 2016

Review: Cathy Doll Water Splash Essence with L-Glutathione

Hello~ beberapa waktu yang lalu aku posting tentang acara Cathy Doll di Surabaya. Nah, dari acara tersebut aku mendapatkan goodie bag yang isinya adalah produk ini: Cathy Doll Water Splash Essence with L-Glutathione. Kali ini aku mau mereview tentang produk tersebut. 

Sebelum melangkah lebih jauh, aku mau jelasin secara singkat terlebih dahulu tentang brand Cathy Doll untuk teman-teman yang mungkin belum pernah dengar. Cathy Doll adalah brand kosmetik korea yang lebih dikenal di Thailand, dan mungkin beberapa dari kalian salah sangka dan mengira ini adalah brand dari Thailand. Well, I'm also the same~ pertama kali dengar memang aku kira brand thailand karena banyak tulisan thai di packagingnya dan juga banyak artis/blogger thai yang ngiklanin tentang brand ini. Tetapi~ sekali lagi aku info bahwa Cathy Doll 100% asli kosmetik korea. Kenapa disangka dari Thailand? Karena pangsa pasar mereka besar di sana, jadi promosinya juga besar-besaran dan negara-negara sekitar jadi berpikir kalau ini dari Thailand.


Friday, June 17, 2016

Review: Tony Moly Strawberry Mushroom Sugar Scrub

I admit that I bought this mask merely because the packaging is cute. I bought 2 of this mask (one is sleeping pack, review coming soon) and almost pick another one, just because I can't decided which one is cuter out of the three. The problem with Korean cosmetic brand, is their cute packaging. The problem with me is, I can't say no to cute packaging. Even BF and mom (whom beside me at that time I entered Tony Moly Shop at Macau, said it is super cute. And they can't believe that it's actually a mask. BF thought it was a decoration lol.)


Tuesday, June 14, 2016

Review: Kanebo Kate Quick Eyeliner

Hello, today I will talk about my latest pen eyeliner from Kanebo Kate. I purchased this eyeliner in HK during my trip few months ago. I knew this brand since years ago, and quickly fell in love with its quality. When I went to HK, I was really happy because I found this brand at Times Square. The price for this brand is very affordable. It also considered as a drugstore brand in Japan. 

So, I decided to give their eyeliner a try. I was looking for liquid eyeliner but can't found one, so I change my mind to pen eyeliner. I've tried their "try me" product before I decide to buy this eyeliner. Kanebo Kate has 2 different tip for the pen eyeliner (not sure if it comes from same range or not, but at that time, I saw 2 pen eyeliner, 1 with thin tip and 1 with thick tip.) because mostly I draw my eyeline with thick line, I buy the thick one.


Monday, June 13, 2016

Giveaway Winner

Helloo~ I'm back with the an announcement of my giveaway. Sorry for the late post, I'm quite busy lately so I don't have many time to make a new post *mostly my posts are scheduled, when I have leisure time, I tried to write 2-3 posts and stock it on my draft hehehe*. Anyway~ beberapa waktu aku mengadakan giveaway untuk teman-teman yang tinggal di Indonesia. Hmm jujur responsnya menurutku agak kurang meriah sih, aku sampai mikir apa karena hadiahnya yang kurang ya? hikz *mianhae~* next time aku coba bisa save more money and give you a better gift :)

Dengan post ini selain mau mengumumkan tentang pemenang giveawayku, aku juga mau mengucapkan terima kasih banget sama teman-teman yang udah join dan udah menyempatkan waktu untuk komen dan jawab pertanyaanku. Jawaban teman-teman semua luaarr biasa memberikan inspirasi buat aku dan blog ini. Ke depannya sih aku berharap bisa menjalankan semua ide-ide yang sudah diberikan oleh teman-teman.

Nah tanpa panjang lebar, berikut pemenang giveawaynya~ 

The First Winner..... Congrats tooo : Vindy Putri


Second Winner.. congrats too: Changelz



Selamat buat semuanya~ yang belum menang next time join lagi ya ^^
aku akan menghubungi para pemenang secepatnya and I hope you enjoy the gift :)

Friday, June 10, 2016

Review: Kracie Hadabisei Clearing Facial Cream / Acne Care White Cream

Hai semuanya, kali ini aku aku review produk skincare dari Kracie. Waktu aku post tentang produk ini di haul post beberapa waktu yang lalu, banyak teman yang memintaku untuk mereviewnya karena mereka jarang menemukan review tentang produk ini. Nah, kali ini aku akan share sekilas opiniku tentang produk ini.

Dilabeli sebagai Acne Care White Cream, waktu pertama kali aku buka packagingnya agak bingung, karena tulisan yang ada di dalamnya menyebutkan krim ini sebagai Clearing Facial Cream. Setelah aku cari-cari di google, memang betul Kracie Japan juga memberikan nama produk ini sebagai Clearing Facial Cream, namun entah kenapa saat masuk ke Indonesia, diberikan label baru dengan nama Acne Care White Cream. In my opinion~ mungkin bahasa acne white cream lebih mudah ditangkap ya? begitu baca namanya langsung paham bahwa ini krim untuk jerawat dan bisa memutihkan wajah. But, who knows~ ini sekedar opiniku aja sih hehehe~


Wedding Diary: Engagement Party

Hello, here come another post about my wedding. This time I will talk about my Engagement day. So, I'm having my engagement party back on May. Need to wake up at 5 and queue at the Salon because that day happen to be a "good day", so many people are having wedding and engagement party. A little bit panic because I was late from the schedule, but fortunately the event went smooth and yes, now I'm officially someone's fiancee. yayyy~

Wednesday, June 8, 2016

May Haul

Hello~ I'm back again with new haul post. Last month I bought quite a lot of items and mostly are come from Victoria's Secret. They have a good deal for their products. Now here are my new VS products!


Sunday, June 5, 2016

Review: Silky Girl Moisture Boost Lipcolor Balm

I always love tinted lip balm, I think it is a good product as it moisturize lips and also give color in 1 swipe. I mean, I don't need to use 2 different lips products to get a nice color on my lips. I owned some tinted lip balm from Maybelline called baby lips and so far it is my favourite lip balm ever. I've mentioned it several times on different posts such as: My "in a hurry" Products and also 5 Products I'd recommend to Friend


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...