Thursday, July 20, 2017

Mise En Scene Perfect Repair Hair Serum

Hello ladies, Today I will talk about hair serum. I have 2 different type hair serum from Mise En Scene. It is a korean brand. I've tried their shampoo before and really love the result. It has a nice scent and also makes my hair smooth and soft. This time I try their famous hair serum.

The first one is Perfect Repair. I bought it around november/december last year and still have it until now hahaha this the prove that I'm very lazy when it comes to take care of my hair. 

Wednesday, July 12, 2017

Haul: Althea Raya Box *Unboxing + First Impression*

Hai Ladies...I'm back with another Althea Post! yay~~ Everytime I mentioned about Althea, It's always a happy news hehehe. This time I will share about my Raya Box! I've already posted about this event last month and now I will share about my haul during that event.


They have special thematic box called Raya Box which is Green color *suits with the Raya Theme*. I received my box a little bit late due to the long holiday in Indonesia. But, I'm still excited as always whenever I open the box from Althea.

Friday, July 7, 2017

Peripera x Powerpuff Girls Ink Lasting Pink Cushion

Hello, I'm back with new BB Cushion review. I have new BB Cushion from Peripera. It is under the series of powerpuff girls *my childhood hero* so every packagings are decorated with the girls. My BB Cushion called Ink Lasting Pink Cushion


Monday, July 3, 2017

Review: Biore Pore Pack

Hai hai.. ada punya masalah komedo? Jujur aku termasuk yang bermasalah dengan yang namanya komedo terutama di T-zone. Aku punya tipe kulit berminyak yang gampang banget jerawatan dan komedoan. Biasanya untuk mengatasi komedo, aku melakukan facial di klinik kecantikan. Tetapi kalau facial kadang suka kebentur sama waktu *sok sibuk* dan ngebayangin rasa sakit kalau lagi di ekstraksi komedo langsung bikin males hahaha..


Untuk mengatasi masalah komedoku secara gampang, aku bergantung sama produk ini: Biore Pore Pack. Pore pack selain gampang digunakan juga lebih praktis karena kita bisa pakai sendiri di rumah *tidak perlu bantuan profesional* dan harganya relatif terjangkau.

Monday, June 12, 2017

Bed Time Routine!

I've been thinking about a topic for a while, when I discovered this new topic. I read about this topic mostly from foreign blogger. So the topic is on the title, it's about my bed time routine. To make it simple, what I do before I go to bed. Well, actually I don't really have anything special. But I guess doing same things everyday can be called a routine, right? hehehe..

I decided to divide my bed routine into 2 parts, weekdays and weekend. As I usually don't wear make up during weekday, I think my routine will be a little different on weekend.

Monday, June 5, 2017

Special Event: Althea Raya

Hello guys, tidak terasa sudah masuk bulan Juni dan juga bulan Ramadhan...Buat teman-teman yang beragama Islam, aku ucapin selamat menunaikan ibadah puasa ya~ semoga semuanya lancar sampai pada hari Raya nanti :) 

Ngomong-ngomong tentang hari Raya, aku punya kabar gembira buat teman-teman. Althea, e-commerce yang menjual beauty products langsung dari Korea Selatan, punya event spesial selama bulan ramadhan ini. Aku yakin teman-teman sudah tidak asing kan dengan Althea

Aku sering banget mention tentang online shop ini di blog. Selain barang-barangnya yang fresh from korea, Proses pengiriman Althea juga relatif cepat dan aman. Jadi paket kita pasti terjamin sampai di tangan kita. Althea juga sering mengusung merek-merek yang tidak ada di Indonesia, jadi suka banget kalau belanja di Althea :)

Nah, Apa sih event spesialnya? It is called Althea Raya!


Selama pembelanjaan di bulan Ramadhan ini, Althea akan memberikan packaging spesial seperti di atas. PS: Warna hijaunya cakeeppp banget :)


Selain itu akan ada Raya Giveaway Festival, dimana setiap customer akan mendapat 1 hadiah setiap melakukan pembelanjaan di Althea. yay~~

Seru kan promo Althea Raya? So, tunggu apa lagi.. buruan download mobile app-nya dan belanja Althea :)

Special thanks to Surabaya Beauty Blogger :)

Saturday, June 3, 2017

My Best Friends for Itchy Skin!

It is very common to have dry and itchy skin during pregnancy. I also experience the same things, especially on my stomach area. It is quite disturbing as I can scratch it freely *it will left my skin with stretch mark*, To deal with it I use some moisturizing products and now I want to share the products and also my beauty routine with you~

Wednesday, May 31, 2017

Althea Haul

Recently I got a new beauty box from Althea *yay thank you althea and Surabaya beauty blogger community*. So, I have a chance to spend IDR 300k on their mobile app. And these are what I bought from the store.

Saturday, May 13, 2017

A Little Miracle Called:

Baby...

Yes, I'm currently pregnant with a baby. yay! I have mixed feeling about my pregnancy. At one point, I'm very happy. Super Happy, and yes, I want to have a baby soon after I got married because I don't want to have a large age gap with my kids. But on the other side, pregnant makes me scared...about everything. About my baby, about the future, about the hospital, and anything else. hahaha.. Human sure is complicated, right?

Thursday, March 30, 2017

SBBxSilverSwan: Review + FOTD

Hi ladies, kali ini aku mau share tentang bulu mata palsu dari Silver Swan. Seperti biasa, ini merupakan project dari Surabaya Beauty Blogger dan Silver Swan Lashes. *Aku senang sekali karena SBB semakin berkembang dan mendapat kepercayaan dari banyak sponsor baru, semoga ke depannya SBB semakin maju lagi ^^*


Silver Swan didirikan pada tahun 2013 dan merupakan local brand asli Indonesia. Semua bulu matanya dibuat dari rambut manusia dengan menggunakan bahan yang berkualitas. Sejauh ini Silver Swan bisa didapatkan secara online di website mereka, dan kadang juga tersedia di pop up store bazaar di kota-kota besar. Terakhir aku pernah lihat Silver Swan di bazaar Tunjungan Plaza, Surabaya.

Saturday, March 25, 2017

Bersih dan Sehat dengan Betadine Feminine Hygiene

Sebagai seorang wanita, tentu aku sangat concern sama yang namanya kebersihan [ga bilang kalau pria ga bersih yaa cuman menurutku kaum hawa lebih detail kalau soal kayak gini hehehe] terutama kebersihan daerah vital. Wanita memiliki kelebihan yaitu adanya siklus bulanan yang mengeluarkan darah kotor / sel telur yang tidak dibuahi yang dinamakan menstruasi / datang bulan.


Saat-saat datang bulan mungkin bagi beberapa wanita agak menyiksa karena kadang adanya kram perut dan punggung yang cukup mengganggu kegiatan sehari-hari. Aku termasuk yang selalu mengalami kram perut setiap bulan saat menstruasi dan jujur hal itu membuat aku suka malas untuk melakukan kegiatan lain. Kadang untuk ganti pembalut saja agak malas hehehe *jangan ditiru yaa* Padahal, saat menstruasi, kita rawan terinfeksi bakteri lho terutama di daerah kewanitaan. Oleh karena itu, sangat disarankan untuk menjaga kebersihan di daerah vital dengan mencuci dan mengganti pembalut saat sudah waktunya.

Monday, March 13, 2017

My BB Cushion Collection!

Hi, today I will share about my BB Cushion(s). Well, If you followed my blog since years ago, you maybe knew that I love BB Cream so much. I think it was one of the greatest invention in beauty world hehehe. After BB Cream in tube/bottle packaging, now the era is all about BB Cushion. Where you can use BB Cream like compact powder. It's easier to use, more convenient to bring and also most of them come with cute / beautiful packaging.


Here are some of my BB Cushion collection. Actually I didn't had much at the beginning, but somehow now I have quite much for only personal use hahaha..

Monday, March 6, 2017

Review: Mizzu Smart Liner

Hello~ kali ini aku mau bahas mengenai produk lokal yaitu Mizzu. Mizzu Cosmetic ini terkenal sekali dengan produk eyeliner dan mascaranya. Nah, kebetulan aku baru sempat mencoba produk eyeliner mereka yang tipe Smart Liner. Sekarang aku mau bahas di blog ini.

Sunday, February 26, 2017

SBBxAltheaBox: Unboxing + First Impressions

Hellooooo...I'm back with another Althea post! yay! I hope you're not bored with quite many post about Althea Korea *please don't...* Thanks to Surabaya Beauty Blogger, I can got another chance to review the new project from Althea called Althea Beauty Box.


What is Althea Beauty Box?

"They're curated specially by the Althea Korean Team back in Seoul. Each month, Althea will release 3 beauty boxes for fans to try. They're limited edition and limited in stock, which makes them a "SOLD OUT" Item on Althea. The prices are a steal as all items found in the beauty boxes are FULL SIZE items.

Unlike the conventional beauty boxes where you have to subscribe (and pay). Althea Boxes comes with no subscription fees and no surprises (heart attacks). Buy if you like what you see! Wait for the delivery 10 - 15 working days and unbox it! "

More to read click here

Thursday, February 23, 2017

Shopback: Belanja Murah dengan Voucher + Cashback!

Hi girls, kali ini aku kembali lagi dengan kabar gembira bagi kalian pecinta belanja online. Kalau selama ini kalian langsung belanja di e-commerce yang kalian suka, ada solusi baru untuk mendapat tambahan diskon selama kalian berbelanja. Solusinya adalah....



Mau merasakan serunya belanja online tapi ga bikin kantong kering? Klik link di atas untuk tahu rahasianya ^^

Thursday, February 9, 2017

Koelf Ruby Bulgarian Rose Hydro Gel Eye Patch

Hi, I'm back with a new review. This time I will talk about eye care. I bought a new eye mask from althea few months ago. Actually I'm not the dilligent type. I rarely treat my eyes area and sometimes forgot to put my eye cream. But lately my skin condition is getting worse with dry patches, acne scar, dark circle and even wrinkles sigh. I guess I can't deny the age hahahaha.


Friday, February 3, 2017

SBBxBiokos: Review Caring Brightening Moist Dual Action Cake

Hellooo.... aku balik lagi dengan project terbaru dari Surabaya Beauty Blogger dan Biokos. Kali ini aku berkesempatan mencoba produk Caring Brightening Moist Dual Action Cake Whitening (by Biokos). Tahun lalu sempat lihat tentang produk ini di blognya teman-teman jakarta dan mupeng banget sama packagingnya yang imut abis. Nah ternyata di awal tahun ini dikasih kesempatan untuk nyobain langsung dan bagi-bagi reviewnya untuk teman-teman yang lain..yay!


Tuesday, January 31, 2017

The Face Shop Air Cotton Make Up Base

Hello, today I will talk about my latest base make up from The Face Shop. I've mentioned about this product before on my haul post. So, I've been searching for a good mint base make up, because I have quite many acne scars and mint is good to cover redness. I'm planning to buy the local one from Make Over, but then I discovered the one from TFS with super affordable price on my favourite online shop. Since I don't have many time to go shopping *and also I always prefer online shopping*. I decided to bought this one.


Wednesday, January 18, 2017

SBBxAltheaXmas : Beauty Haul

Helloooo~ I'm back with another beauty haul! Last month Surabaya Beauty Blogger had a chance to do another collaboration with our favourite online store, Althea. Yeahh~ Also last month, Althea finally launched their first mobile app ever. If you lived in Indonesia, maybe you've already noticed that the Althea website is banned by the government with unclear reason. So, with the new mobile app now we can shop from Althea easily yay~~

Thursday, January 12, 2017

Kulit Sehat dan Lembut dengan Redwin Sorbolene

Hi ladies, kali ini aku mau share tentang kehidupan sehari-hariku. Yang sudah follow blog ini dari lama mungkin tahu kalau aku baru saja menikah beberapa bulan yang lalu dan mulai pindah ke rumah yang baru. Selain sibuk mengurus rumah (kebetulan aku tidak punya asisten rumah tangga) aku juga masih terikat dengan jam kerja perusahaan. Jujur aku agak kesusahan untuk menyeimbangkan waktu pada awal-awal. Dulu masih sering banget punya me-time dan eksperimen dengan beauty produk tetapi belakangan ini sudah jarang banget hehehehe..


Nah belakangan ini aku sedikit punya masalah dengan kulit kering / terkelupas. Karena seringnya aku bersentuhan dengan air (terutama bagian tangan), kulitku jadi super kering dan agak kasar. Sebetulnya tipe kulit wajahku adalah berminyak, tapi untuk kulit tubuh yang lain cenderung ke kering terutama bagian tangan/lengan dan kaki. Nah untuk mengatasi masalah kulit keringku, aku menggunakan moisturiser dari Redwin yaitu Redwin Sorbolene Moisturizer. Aku sudah cukup lama pakai moisturizer ini (mungkin sekitar 1 tahun) dan suka sekali dengan hasilnya di kulitku.

Penasaran? Yuk baca lebih lanjut~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...